Nyomtatás

Meghívni valakit annyi, mint felelősséget vállalni jóllétéről mindaddig,

míg fedelünk alatt marad"

 

E mottó jegyében nyitottuk vendéglőnket 2006 decemberében.
Valljuk, hogy ebben a rohanó világban van létjogosultsága egy olyan helynek ahol a betérő vendég egy ebéd vagy vacsora elköltésével nem csak kulináris élménnyel, de lelki feltöltődéssel is gazdagodik. Nyáron a természet közelsége, télen pedig a kandalló rusztikus hangulata nyújt ehhez harmonikus környezetet.
A magyaros ízvilág mellett döntöttünk, újra „felfedeztük” a lecsót, a halászlét se felejtettük el, de teret engedtünk a könnyű halételeknek és salátáknak is. Úgy gondoltuk, hogy a fatüzeléses kemencében sült pizza meg a langalló is jól megfér ezen étkek mellett.
Borainkat történelmi borvidékeinkről válogattuk, mint például a szekszárdi Kadarkát vagy az Etyekről a Chardonnayt, Villányból a Cabernet francot, kiváló pincészetek által palackozva.
Bátran állítjuk, hogy vendéglőnk vonzó helyszín lehet egy kettesben elköltött meghitt gyertyafényes vacsorára éppúgy, mint egy baráti társasággal történő születésnap megünneplésére vagy egy üzleti ebéd lebonyolítására,
Bízunk benne, hogy elnyertük tetszésüket és meglátogatnak bennünket, majd ha elégedetten távoznak eme jó szokásukat meg tartják és másoknak is ajánlják.


Cser Zoltán és felesége Noémi


 

ÉTKEZÉSI UTALVÁNYOKAT ELFOGADUNK


VENDÉGLŐNKBEN BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!

Éttermünkben WiFi internet elérhetőséget biztosítunk!


 

Rólunk - Tőle

A "Cser"

 

Dombóváron egyre többen tudják, hogy van egy vacsorázó hely, egy vendéglő ahol nem csak a kulináris élvezet de a gyönyörködtetés is vonzerő.
A környezet bájos, smaragdzöld fű, virág, tágas tér, gyermekzsivajtól hangos játszótér. Bent hűs nyugalom, ínycsiklandó illat, nemes borok emlékezetes falat. A falakon rajzok, képek, költők tollából versidézetek. A grafikák, portrék elkövetői is „mesteremberek”. Már maga a név is „Cser” elkötelez. A magyarban ez büszkét, keményet, tartósat jelképez, és ilyenek az itt vacsora mellett közös beszélgetésre is megjelent emberek. Volt itt Papp Lajos a harcos orvos és humanista, a hegedűművész Földesi ki tanítványait is büszkén hozza. Ruttkai Sándor ki a magyar grafika Rembrandtja. Máthé Győző brácsás, ki hangszere mestere. Károlyi András festő, kinek nincsen elég tere. Hisz nagyléptékű műveit kiállítják Francia-honban, Krakkoban Pécsen de ha ez nem elég, Dombóváron is itt a „Cserben”. Itt volt még Kun Éva ki álmait értünk magából kiégette, és ki nem hagyhatnám az író-költők nagyasszonyát Jókai Annát, ki a 48-as Jókaihoz hasonlóan élesztgeti hitünk, magyarságunk lángját. Persze sorolhatnám tovább, hisz Dombóváron is vannak EMBEREK. De a szószátyárság bűnébe nem eshetek.
Így csak a névadó Gazda és bájos neje maradt, kik mindig jó szívvel, bőséggel és finomsággal látták el ezt a hadat.
Maradjanak velünk a mi nagy örömünkre, hisz ezzel is nő városunk híre, becsülete.


Dr. Tóth Mária

Share